В Передвеликодній тиждень депутати Радивилівської міської ради зібрались на позачергову сесію

Дата: 12.04.2023 08:06
Кількість переглядів: 390

Під час пленарного засідання були внесені зміни до місцевого бюджету, затверджено, зокрема, Програму організації рятування людей на водних об’єктах Радивилівської територіальної громади на 2023- 2025 роки, погоджено встановлені обмеження щодо загального водокористування на водних об’єктах.

Фото без опису

Рішенням сесії затверджено перелік соціальних послуг, умови та порядок їх надання структурними підрозділами Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), зокрема, таких, як – соціальна адаптація, догляд вдома, догляд стаціонарний, денний догляд, паліативний догляд, натуральна допомога.

За підсумками голосування включено майно в Перелік об’єктів першого типу, що пропонується для подальшої передачі в оренду – частину приміщення адмінбудівлі в с.Башарівка, що знаходиться на вул. Набережна, 20А.

Депутатами внесено зміни у рішення міської ради від 12.11.2019 №896 «Про Програму енергоефективності Радивилівської територіальної громади на 2019-2025 роки», відповідно до якої передбачено заміну світильників у мережі вуличного освітлення, проведення капітального та поточного ремонтів систем теплопостачання бюджетних установ, придбання радіаторів опалення для заміни у Радивилівському закладі дошкільної освіти (ясла-садок№2) «Усмішка».

Під час пленарного засідання розглянуто блок земельних питань, щодо яких, згідно із висновками постійної профільної комісії , прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних