РАДИВИЛІВСЬКІ ТАНЦЮВАЛЬНІ КОЛЕКТИВИ «НЮАНС» ТА «КАЛЕЙДОСКОП» КЗ "Радивилівський МБК" СТАЛИ ЛАУРЕАТАМИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА «ТАНЦЮЮЧА КРАЇНА»

Дата: 27.03.2023 15:20
Кількість переглядів: 212

Конкурс проходив у м. Рівне, де на велику сцену вийшли кращі дорослі та дитячі аматорські ансамблі з різних міст. Суддівство конкурсу здійснювали фахівці різних напрямків хореографічного мистецтва, провідні діячі культури і мистецтв, діючі балетмейстери.

Фото без опису

Свій талант на цьому масштабному прєкті представили і радивилівські колективи - народний аматорський ансамбль сучасного танцю «НЮАНС» із номером «Вільні крила» та дитячий зразковий ансамбль сучасного танцю «Калейдоскоп» із номером «Шарм» (керівник та постановник Яна Гуска Yanka Huska ).

Впевнені виступи, якісна хореографічна підготовка, драматургія танцю і техніка виконання – все це "знак якості" довготривалої роботи, що і стало визначальним фактором на етапі оцінювання.

В підсумку - високі нагороди в руках радивилівців!

Обидва міські колективи відзначені за почесні місця : ансамбль «НЮАНС» - ДИПЛОМОМ ЛАУРЕАТА ІІ СТУПЕНЯ, ансамбль «КАЛЕЙДОСКОП» - ДИПЛОМОМ ЛАУРЕАТА І СТУПЕНЯ.

Цьогоріч Народному аматорському ансамблю сучасного танцю «НЮАНС» міського Будинку культури виповнилося 30 років діяльності.

Починаючи з лютого 2022 року, в ансамблі створено жіночу групу, якій за цей рік наполегливої командної роботи вдалось відчути смак перших перемог! Учасниці здобули 1 місце за участь у дистанційному хореографічному конкурсі, і 2– за підсумками Всеукраїнського мистецького конкурсу «Танцююча країна».

Аплодуємо нашим талантам!

Вітаємо колективи та керівника із вдалим виступом та бажаємо не зупинятися на досягнутому і поповнювати колекцію мистецьких відзнак!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних