Це свято для тих, хто творить театр, і всіх тих, хто відвідує театр. ВЖЕ ПІВСТОЛІТТЯ – ПІД ОПЛЕСКИ «БРАВО!» - ВИХОДИТЬ НА СЦЕНУ РАДИВИЛІВСЬКИЙ НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ТЕАТР КЗ "Радивилівський МБК"

Цьогоріч яскрава мистецька команда відзначає 50-річчя діяльності!

Далекі 70-ті роки стали початком історії радивилівського театру.

А 1975 рік драматичному колективу тоді ще Радивилівського районного будинку культури було присвоєно почесне звання «народний».

За роки діяльності колектив театру неодноразово виборював звання лауреатів і дипломантів обласних оглядів-конкурсів . Сьогодні актори театру - це справжні шанувальники театрального мистецтва, люди , які безмежно закохані в театр, і які вірять у силу високого мистецтва: Андрій Сірко, Наталя Каючко, Ліна Михайлова, Віктор Коханець, Богуслав Коханець, Віра Хмель, Оксана Нестеренко, Ігор Мирончук.

Усі вони різні за віком, професіями, жоден актор не працює в Будинку культури. Але це люди, які закохані в театр, мають бажання і поклик серця творити.

Свою майстерність актори-аматори неодноразово демонстрували перед жителями Радивилова і громади, міст Рівне, Дубно, Острога, Березного, Млинова, Бродів.

А напередодні, в неділю, 26 березня, Радивилівський народний аматорський театр (керівник Григорій Комар) виступив з благодійною виставою "Розум і серце" перед бродівським глядачем.

Це ще одна можливість допомогти військовим, які в цей час виборюють нашу Перемогу над ворогом. Під час показу на потреби армії бродівчани залишили у благодійній скриньці 3 тисячі гривень.

Нагадаємо, прем'єра вистави "Розум і серце" відбулась у міському Будинку культури в лютому. Тоді на підтримку ЗСУ було зібрано понад 19 тисяч гривень.

Щиро вітаємо наших театралів з Міжнародним днем театру, дякуємо акторам за їх творчість, талант та популяризацію театрального мистецтва!

Бажаємо творчого розвитку, нових ідей, реалізації усіх найяскравіших сценічних проєктів!

І надалі примножуйте наші кращі мистецькі цінності- під мирним небом переможної України!