На 1,3 млн гривень поповнилися бюджети усіх рівнів за рахунок сплати рентних платежів платниками Дубенщини

Дата: 22.03.2023 10:28
Кількість переглядів: 256

Упродовж січня-лютого 2023 року надходження рентної плати від платників Дубенського району до бюджетів усіх рівнів склали 1 млн 340 тис гривень.

Фото без опису

Найбільша сума рентних платежів до зведеного бюджету надійшла від платників за користування надрами для видобування корисних копалин, а це 348,9 тис гривень до держбюджету та, відповідно, –167,9 тис гривень до місцевого бюджету.

Надходження рентної плати за користування лісовими ресурсами до бюджетів усіх рівнів склали 428 тис гривень.

Також поповнилися бюджети й за рахунок сплати ренти за спеціальне використання води. На потреби регіону та на загальні державні потреби платниками сплачено 395,2 тис гривень.

Рентна плата – загальнодержавний податок, який справляється в Україні за користування природними ресурсами. Його надходження є внеском бізнесу в економічний розвиток країни загалом, так і регіону зокрема.

Нагадаємо, що Міністерством фінансів України наказом від 15.02.2022р. №79, який набрав чинності з 22.03.2022 року, внесено зміни до форми декларації з рентної плати, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 17.08.2015 № 719. Їх розроблено з метою приведення декларації у відповідність до Закону від 30.11.2021 № 1914-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних