В ОСТАННЮ ДОРОГУ – ВІД РІДНОГО ПОРОГУ…

Дата: 21.03.2023 16:51
Кількість переглядів: 215

У с. Батьків сьогодні пройшло відспівування полеглого в боях за Україну ГОРДІЙЧУКА Богдана Сергійовича. Він загинув 13 березня на Луганщині. Світлий, щирий, мужній воїн-захисник віддав своє життя за те, щоб ми могли жити під мирним небом України, розмовляти рідною мовою, шанувати історію та традиції свого народу.

Фото без опису

Усі, хто сьогодні прийшов на останнє прощання з Героєм, глибоко перейнявся болем втрати згорьованої родини. Молоде життя обірвалось в розквіті сил. Скільки доброго і світлого могло бути попереду, але Богдан віддав його, обороняючи Батьківщину і всіх нас.

Останню шану Герою віддали односельці, представники влади Радивилівської територіальної громади – заступник міського голови Олександр Пастух, староста Немирівського округу Віталій Дідук, була присутня також почесна варта роти охорони м.Радивилів.

З національною символікою в руках утворили коридор пошани вздовж шляху, яким провозили труну з тілом Захисника, вихованці та педагоги Немирівського ліцею.

І дорослі й діти стали навколішки, бо ціна нашої Свободи дуже велика. Війна забирає найкращих.

Вся наша громада глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя, у якого залишились батьки, троє молодших братів та сестра, а також маленький син.

Із с. Батьків жалобний кортеж вирушив до Козинської громади, там відбувся чин поховання Богдана Гордійчука – з усіма військовими почестями, як і належить Герою-Захиснику України. Заупокійне Богослужіння прходило у Свято-Покровському храмі.

Довіку пам’ятатимемо ціну, яку заплатили наші захисники за свободу і незалежність!

Безмежна шана, вічна і світла пам‘ять нашому земляку-ГЕРОЮ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних