Із Радивилова - у професійний футбол!

Дата: 17.03.2023 22:22
Кількість переглядів: 313

У ГРОМАДІ РОЗГЛЯДАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ СТВОРЕННЯ ТРЕНУВАЛЬНОГО ОСЕРЕДКУ ІЗ ПРОФЕСІЙНОГО ФУТБОЛУ

ЙДЕТЬСЯ ПРО ПЕРСПЕКТИВУ СПІВПРАЦІ З УСПІШНИМ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКИМ ФК «ЄВРОШПОН-СМИГА», ЩО ДІЄ НА ДУБЕНЩИНІ.

Фото без опису

В МІСТІ УЖЕ ГОТУЮТЬ ПРОПОЗИЦІЇ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ СУЧАСНОЇ ТРЕНУВАЛЬНОЇ СЕКЦІЇ СПОРТИВНО АКТИВНИМ ДІТЯМ.

ЇХ ІМЕНА В МАЙБУТНЬОМУ МОЖУТЬ СТАТИ ЗІРКОВИМИ В ТЕМІ УКРАЇНСЬКОГО ФУТБОЛУ!

«Футбол це більше, ніж гра», - визначальне правило, своєрідний спортивний код для гравців та тренерського складу ГО

«ФК «Єврошпон-Смига», що успішно працює у смт.Смига, починаючи із 2012 року.

Потужний розвивальний дитячо-юнацький осередок в невеличкому селищі з’явився, завдячуючи соціально відповідальному бізнесу: інвестує у проєкт задля розвитку підростаючого покоління, а значить і для кращих перспектив всієї країни, підприємство з однойменною назвою «Єврошпон-Смига», яке діє на території громади.

Створений для культивування спорту, цей футбольний клуб для багатьох уже став стартом на великі стадіони.

На сьогодні тут займається біля 120 дітей різної вікової категорії, від 5 до 14 років. Як показує час, вихованці клубу - це нова енергія та потенціал для великого українського футболу.

Саме тому для дітей спонсором створені всі необхідні для спортивного росту умови: тренування відбуваються на футбольному полі нового покоління, де є штучне покриття. Збудовані також комфортні роздягальні та сучасні глядацькі трибуни.

Без сумніву, саме такі кроки бізнесу і можна вважати європейським форматом господарювання: дбаючи про власну справу на своїй землі, виявляти при цьому патріотизм та високу громадянську відповідальність, інвестувати у людей, які тут працюють.

За такої тісної спонсорської підтримки, у Смизі ефективно вдосконалюється напрацьована стратегія розвитку футболу. А також її масштабують і на сусідні тергромади, зацікавлюючи дітей з сусідніх містечок та сіл професійним футболом, виховуючи таким чином якісно нове покоління українців.

Сильних духом лідерів, які не поступаються перед труднощами, йдучи до поставленої мети.

Дитячо-юнацький клуб " Єврошпон-Смига" впевнено задає футбольний темп у Західному регіоні України. За роки існування на його базі проведено понад 100 турнірів із футболу! Юні спорстмени не лише здобувають кубки вдома - неодноразово виїздять і на міжнародні футбольні турніри. В Іспанії та Болгарії, зокрема, зайняли перше та друге місця.

За участю ФК «Єврошпон-Смига» у громаді щорічно відбувається традиційний футбольний турнір під назвою «Я – патріот».

У 2019-му році турнір набув статусу міжнародного, оскільки разом із юними футболістами України на спортивне поле вийшли також їх ровесники із близького зарубіжжя.

Кожен із таких турнірів сповнений ідеєю.

Сьогодні у Смизі стартували матчі у рамках дводенного футбольного турніру «Я – патріот». Виручені за внески команд гравців кошти цього разу планують спрямувати на автомобіль воїнам ЗСУ, які захищають Україну.

За звання переможця приїхали позмагатися 16 команд: це дитячі футбольні клуби із ближніх міст - Рівного, Тернополя, Луцька, а також з міст-мільйонників: Вінниці, Києва.

На відкритті змагань у Смизі побували заступник Радивилівського міського голови Олександр Пастух та начальниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради Ірина Ковалевська.

Із президентом футбольного клубу «Єврошпон- Смига» Василем Антонюком обговорили можливість масштабування такого футбольного руху і на Радивилівську ТГ.

Відкриття спортивного філіалу ФК «Єврошпон-Смига» у Радивилові забезпечить шанс дітям громади потрапити у великий футбол.

Оскільки клуб тісно співпрацює із дитячо-юнацькою футбольною школою при ТОВ «ФК «Динамо» Київ» - талановиті діти мають змогу безкоштовно потрапити до секції з футболу та проходити подальшу підготовку на базі команди «Динамо»

Чимало вихованців клубу успішно продовжують кар’єру і поповнюють склад команд відомих українських футбольних клубів або ж займають тренерські посади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних