Шановні жителі громади!. Як кожен господар наводить лад у своєму дворі, так і ми прибираємо ту територію, за яку несемо відповідальність.

Порядок у громаді розпочинається з ладу у кожному дворі, з прибраних прибудинкових територій житлових будинків та вичищених територій навколо підприємств, організацій та установ.

Тому просимо знайти час і використати ці погожі дні для прибирання біля своїх дворів, присадибних ділянок, узбіччя доріг навпроти свого житла.

Адже працівники бригади з благоустрою не зможуть охопити всю територію міста, вони щодня працюють у громадських місцях, щоб до настання справжнього тепла там було чисто й затишно.

Вони вже активно включилися в цю роботу, в ці дні прибирають вздовж узбіч на центральних вулицях Радивилова.

На жаль, там куди не кинь оком, всюди видно людську неохайність: порожні пляшки, недопалки, різні обгортки. Хочеться, щоб всі ми, нарешті, навчились більш дбайливо цінувати рідну землю, за яку сьогодні кладуть життя на полі бою наші воїни-захисники.

Велике прохання до людей щодо прибирання кладовища: викидайте сміття у відведених для цього місцях.

Якщо Ви проводите встановлення або реконструкцію пам’ятників, будь ласка, вивозьте будівельні матеріали на сміттєзвалище!

Нагадуємо, за будь-яких обставин НЕ СПАЛЮЙТЕ гілля та суху траву! Під час війни ваші дії правоохоронцями будуть розцінюватися як ДИВЕРСІЯ. Всі порушники будуть нести відповідальність.

Дякуючи Богу та ЗСУ за таку можливість вкотре об’єднатися для суспільно-корисної роботи, готуємося зустрічати Великдень та Перемогу.