АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 07.03.2023 11:29
Кількість переглядів: 102

Радивилівський міський голова Микола Карапетян провів щотижневу апаратну нараду з очільниками відділів та структурних підрозділів міської ради, керівниками місцевих комунальних підприємств.

Фото без опису

Про успішну участь здобувачів освіти Радивилівської громади за підсумками обласного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад поінформувала начальниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ірина Ковалевська.

Учні Радивилівської громади впевнено демонструють високі результати навчальних досягнень.

В активі наших учасників - 15 призових місць, які здобули вихованці Радивилівський ліцей №2 ім. П.Г.Стрижака. (6 призових місць); Немирівський ліцей (4 призових місця); Радивилівський ліцей №1 (3 призових місця), а також Підзамчівський Ліцей ( 1 призове місце) та Сестрятинська гімназія (1 призове місце).

Ірина Миколаївна відзначила, зокрема, вихованця Немирівський ліцей - Вичаковського Романа, який на обласних олімпіадах посів призові місця одразу із чотирьох предметів - біології, математики, історії, правознавства.

На цьому тижні, – а саме у четвер, 9 березня, у громаді заплановано заходи до 209-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка. У КЗ "Радивилівська дитяча школа мистецтв"

відбудеться виступ переможців конкурсів читців-декламаторів Шевченківської поезії.

Із 27 березня, як повідомила Ірина Ковалевська, у закладах освіти громади заплановано тижневі весняні канікули.

Керівниця Центр надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради Марія Пастух доповіла про підготовку до виїзного прийому громадян фахівцями мобільного офісу регіонального сервісного центру МВС на базі ЦНАП. Жителі громади мають можливість отримати послуги сервісного центру МВС за попереднім записом у ЦНАПі.

В ці дні колектив ЦНАП продовжує роботу в штатному режимі за принципом індивідуального підходу до кожного громадянина. За минулий рік у Радивилівському ЦНАП відвідувачам було надано 19 900 адмінпослуг.

Представниками закладів охорони здоров’я громади надано інформацію про стан захворюваності населення на ГРВІ та COVID-19. Станом на сьогодні у громаді підтверджено 12 випадків заражень коронавірусом. Це перші офіційно підтверджені випадки, починаючи із лютого 2022-го року. Оскільки перебіг хвороби класифікується як легкий, усі пацієнти не потребували госпіталізації та лікуються амбулаторно. Серед числа інфікованих коронавірусом дітей нема.

Директор Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) поінформував про субвенцію в сумі 640 тисяч гривень від Крупецької сільської ради, виділену на утримання одиноких непрацездатних громадян (в кількості 6 осіб), жителів Крупецької територіальної громади, у відділенні стаціонарного догляду та перебування Радивилівського терцентру.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств міським головою були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних