Радивилів відтепер стане їм рідним!

Дата: 24.02.2023 08:21
Кількість переглядів: 170

Прекрасним святом вписана дата 23 лютого, у долі сімейної пари з сонячного півдня України - Вадима та Людмили Коновалових.

Фото без опису

На рушничок щастя закохані стали у нашому містечку, яке, щоправда, ніколи не бачили на власні очі! Але відтепер, без сумніву, цей куточок на українській землі буде займати особливе місце у їхній долі.

Історія кохання цієї пари розпочалась у м.Очаків. Людмила - вихователька у дитячому садочку, Вадим - моряк, штурман на торговельному судні. Коли по регіону вдарили перші російські снаряди і розпочалась повномасштабна війна, закохані вимушені були піти різними шляхами - Людмила з двома дітьми рятувалась з-під обстрілів, добравшись на евакуаційний поїзд для біженців, далі знайшли прихисток у сусідній Польщі. А Вадим пішов у Очаківський віськкомат, записався там добровольцем до лав ЗСУ. Як бувалий моряк, за розподілом потрапив на службу на військовий корабель.

-За фахом Вадим - штурман, помічник капітана, а тепер - Захисник Батьківщини, матрос Коновалов, - так про свого уже законного чоловіка відгукується його любляча дружина Людмила. Сьогодні день, коли за час повномасштабної війни закохані змогли, нарешті, взяти одне одного за руки, щоб одягнути весільні обручки і промовити шлюбні обітниці. Змогли, щойно у нареченого за довгий час випала можливість взяти десятиденну відпустку.

А допомогла їм у цьому наша землячка - радивилівчанка пані Надія Волинець, яка на сьогодні проживає у сусідній Польщі, організовує за час війни багато волонтерських місій на підтримку українців. Її допомога стала провідною у цій історії кохання, адже сприяла тому, що у маленькому містечку на Рівненщині народилась нова і щаслива українська сім'я!

Подолавши довгі сотні кілометрів, провівши десятки годин у дорозі, Людмила та Вадим зустрілись у Радивилові, щоб тут узаконити свої стосунки та, нарешті, назвати одне одного чоловіком та дружиною.

Урочисту реєстрацію провели працівники Радивилівського відділу ДРАЦС Радивилівський відділ ДРАЦС у Дубенському районі Рівненської області. Весілля чудовій українській парі влаштували за старовинними народними обрядами у Радивилівській етнорезиденції Ладомирія.

Було все, як годиться для такого дня: і вишиті рушники, і запашний коровай, і дружки, весільне вбрання, і щирі привітання гостей, які, щоправда, вперше знайомились з молодятами уже під час весілля. Але які не змогли відмовити проханню нашої землячки пані Надії допомогти організувати свято двом прекрасним людям, почуття яких здолали різні випробування, щоб, нарешті, увінчатися сімейним щастям!

- Ми завжди мріяли побувати на заході України, - поділилась враженнями розчулена наречена. - Тут настільки красиво. Навіть повітря інше, відчувається запах лісу. Тоді як рідний нам південь має запах степу і моря. Ми з чоловіком знали і готувались, що у Радивилові нас розпишуть. Але що це втілиться у таке душевне свято, сповнене красою та багатством українських традицій - глибоко вражені і щедро, від душі, вдячні Радивилову! Це містечко відтепер ми вважаємо і своїм рідним також! - підсумовує нове подружжя Коновалових.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних