СХИЛИЛИСЬ ПЕРЕД СВІТЛОЮ ПАМ’ЯТТЮ ПОЛЕГЛОГО НА ВІЙНІ ГЕРОЯ...

Дата: 22.02.2023 15:41
Кількість переглядів: 246

На останній спочинок додому сьогодні повернувся Захисник України з с.Дружба, молодший сержант ЗСУ ЗАГОРСЬКИЙ МИХАЙЛО ВАСИЛЬОВИЧ (22.11.1989 – 14.02.2023 р.р.)

Фото без опису

Він вірив у Перемогу та цілісну, вільну Україну. З гідністю ніс службу у ЗСУ та віддав найцінніше за цю мрію - своє життя.

Жалобний кортеж з тілом загиблого захисника у громаді зустріли «живим ланцюгом», ставши навколішки, з квітами та державною символікою. Біль і сум застиг в очах присутніх, адже так боляче, коли за рідну землю гинуть кращі сини України.

Своє молоде життя за Батьківщину Михайло Загорський віддав, обороняючи Бахмут. У полеглого Героя залишились мати й батько. Він був єдиним сином у батьків.

Загорського Михайла Васильовича ми назавжди запам’ятаєм, як сміливого воїна- Захисника Батьківщини. Із 2014 року він був учасником антитерористичної операції, коли на східних українських кордонах виникла збройна агресія зі сторони російської федерації.

А вже під час повномасштабного воєнного вторгнення наш земляк, уже досвідчений боєць, як справжній патріот по духу, за покликом совісті й серця, прийшов добровольцем у стрій ЗСУ.

Михайло Загорський був бійцем легендарної окремої механізованої бригади «Холодний Яр», в бойову історію якої за час війни вписано багато мужніх подвигів та героїчних досягнень.

Сьогодні о 18:00 год., за адресою проживання сім’ї загиблого в с. Дружба, відбудеться поминальна панахида, а завтра, 23 лютого, - чин похорону.

Поховають Героя з військовими почестями на кладовищі в с.Дружба.

Світла пам'ять про нього назавжди в наших серцях.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким… Сумуємо разом з вами…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних