ПРОДОВЖУЄМО ПІДТРИМКУ ГРОМАДЯН, ЯКІ ЕВАКУЮВАЛИСЬ ІЗ ПРИФРОНТОВИХ РЕГІОНІВ

Дата: 14.02.2023 16:49
Кількість переглядів: 116

З цією метою Радивилівською міською радою вже котре організовано видачу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які проживають у населених пунктах територіальної громади.

Фото без опису

У адміністративному приміщенні Радивилівської міської ради, що на вулиці І.Франка, 11, ті, хто приїхав, рятуючись від постійних обстрілів та бомбардувань, знову мали змогу отримати продуктові набори, дитяче харчування та засоби для особистої гігієни.

За наявності паспорта громадянина України та довідки ВПО, видачу допомоги здійснювали працівники Радивилівський міський центр соціальних служб .

З перших тижнів повномасштабного російського вторгнення в Україну у Радивилівській ТГ почали приймати переселенців.

За майже рік війни наша громада стала другою домівкою для близько двох тисяч ВПО, та є однією із тих на Рівненщині, яка прихистила найбільшу кількість українців, постраждалих від бойових дій.

Увесь цей час Радивилівською міською радою проводиться посилена робота із соціальної підтримки ВПО та забезпечення їх першочергових потреб.

Із перших днів війни, зокрема, налагоджено роботу найбільшого на Радивилівщині гуманітарного хабу. В найгарячішу фазу російського вторгнення усі вимушені переселенці в громаді мали змогу отримати суттєву продовольчу допомогу, продукти харчування для дітей, одяг, взуття, базові речі для домашнього побуту та засоби для особистої гігієни.

В цьому напрямку великий об’єм роботи міською радою проведено з європейськими громадами. Досягнуто домовленостей, в результаті чого залучено благодійну підтримку іноземних фондів для допомоги українцям, які постраждали від війни.

Продовжуємо робити все необхідне, аби підтримати жителів з прифронтових територій, сприяти їх адаптації на новому місці та всіляко допомогати у нелегкий час воєнних реалій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних