У ГРОМАДУ ПЛАНУЮТЬ ПРИДБАТИ ДВА СМІТТЄЗБИРАЛЬНИХ АВТОМОБІЛІ

Дата: 27.01.2023 14:43
Кількість переглядів: 127

За рахунок вільних залишків бюджетних коштів загального фонду станом на 1 січня 2023 року, Радивилівською міською радою  надано, зокрема, капітальний трансферт комунальному підприємству «Комунальник» на придбання  в цьому році одразу  двох нових сміттєзбиральних автомобілів, які будуть задіяні для підтримання належного санітарного стану території  громади.

Фото без опису

Окрім того, розподілені кошти на реалізацію районних та обласних соціально-економічних програм. Зокрема, 1500000,00 грн - обласному бюджету на здійснення фінансування ремонту адміністративних приміщень в КНП «Радивилівська міська центральна лікарня»  Радивилівської міської ради; Рівненському обласному бюджету на фінансову підтримку Радивилівського професійного ліцею спрямовано 670 000,00 грн.

На поточні видатки виділено кошти комунальному некомерційному підприємству «Радивилівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Радивилівської міської ради виділено  313 600.00 грн., на навчально-тренувальний процес виділено 100 000,00 грн. громадській організації «Баскетбольно-волейбольний клуб Радивилів».

Ще 300 000 грн. з місцевого бюджету  передбачено на поточні видатки фінансування місцевого пожежно-рятувального підрозділу - 4 ДПРЗ Дубенського районного управління ГК ДСНС України в Рівненській області. Зазначені кошти депутатами розподілено відповідним рішенням «Про внесення змін до бюджету Радивилівської міської територіальної громади на 2023 рік» (доповідав Юрій КУБІТ, начальник фінансового відділу міської ради).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних