НА ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ :

Дата: 26.01.2023 08:27
Кількість переглядів: 97

заслухано звітну інформацію про роботу Служби у справах дітей Радивилівської міської ради за 2022 рік.

Фото без опису

Як повідомила начальниця Служба у справах дітей Радивилівської міської ради Рівненської області Олена ПІСАРЄВА, у громаді на цей час проживають 4455 дітей до 18-річного віку.

Впродовж минулого року виконавчим комітетом прийнято 39 рішень стосовно захисту прав дітей. У 2022-му на обліку Служби у справах дітей перебували 48 залишених дітей без батьківського піклування, із них 36 – діти з категорії ВПО, батьки яких не виконують свої обов’язки щодо виховання та утримання з причин перебування в тимчасовій окупації. Ці діти евакуювались із зони бойових дій в супроводі родичів або знайомих.

За минулий рік виконавчим комітетом міської ради 12-ом дітям було надано статус дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування.

Всього на території громади проживають 22 дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Звітну інформацію взято до відома.

 Службі у справах дітей міської ради доручено й надалі виявляти дітей, які залишились без батьківського піклування, забезпечувати їх своєчасне взяття на первинний облік. Продовжувати роботу в напрямку забезпечення першочергового влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у сімейні форми виховання. При цьому - контролювати дотримання вимог чинного законодавства щодо захисту їх прав. Йдеться про обстеження житлово-побутових умов у сім’ях опікунів, піклувальників у прийомних сім’ях.

Серед інших питань з порядку денного затвердили орієнтовний план роботи виконавчого комітету міської ради на лютий 2023 року; звільнили від сплати за харчування в навчальних закладах громади дітей військовослужбовців, які беруть участь у бойових діях. Також визначили види робіт для порушників, на яких судом накладено адмінстягнення у вигляді громадських робіт та перелік об’єктів, на яких вони будуть виконувати ці роботи на території Радивилівської громади в 2023 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних