НА ФІНІШНІЙ ПРЯМІЙ!

Дата: 26.01.2023 08:22
Кількість переглядів: 147

У Радивилівській територіальній громаді на завершальному етапі – впорядкування та благоустрій території, де уже змонтовано модульні будиночки для тимчасового поселення внутрішньо переміщених осіб.

Фото без опису

Це перша подібна локація в регіоні, що її облаштували в межах програми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб у Рівненській області на 2022-2024 роки. На ці заходи з обласного бюджету виділено 11,3 млн грн.

Модульне містечко стане домівкою для 48 вимушених переселенців. Його інфраструктура передбачає усі необхідні зручності для життя та відповідає всім технічним вимогам, у тому числі для проживання в будь-яку пору року.

Рішенням сесії депутати надали згоду на прийняття у власність Радивилівської громади модульних та переносних споруд для підтримки внутрішньо переміщеним та /або евакуйованим особам у зв’язку із введенням воєнного стану та передачу їх в оперативне управління (доповідав Сергій ГУЩА, керуючий справами виконавчого комітету).

Депутати погодили також передачу шкільного автобуса з балансу Радивилівського ліцею №2 ім. П. Г. Стрижака на баланс Немирівського ліцею, оскільки транспортний засіб, який раніше здійснював перевезення учнів та педагогів у Немирівський освітній заклад, неодноразово експлуатовувався військовими для потреб за законами воєнного часу (доповідала Ірина КОВАЛЕВСЬКА, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних