ВАЖЛИВІ РІШЕННЯ ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ:

Дата: 26.01.2023 10:29
Кількість переглядів: 158

ПІД ЧАС НЕЩОДАВНЬОГО ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯ ДЕПУТАТИ ОПРАЦЮВАЛИ ПОНАД 30 ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО.

Фото без опису

Від депутатів міської ради адресовано звернення до Президента України про застосування права вето щодо прийнятого Верховною Радою України проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності», реєстраційний № 5655 від 11.06.2021р.

Доповідав перед депутатами міський голова Микола КАРАПЕТЯН.

Цим законопроєктом, як він зауважив, знищується велика частина досягнень децентралізації останніх років, унеможливлюється контроль за самочинним будівництвом і вплив громади на містобудівну діяльність в межах своєї території.

Проєкт - антинародний, бо створює умови для розвитку монополізму в будівельній галузі для тиску окремих великих компаній на всі інші, по всій території України. В результаті цього вартість відбудови міст України після нашої Перемоги буде вищою, а якість гіршою.

До того ж, електронний облік, автоматична реєстрація в сфері містобудування, які започатковані в діючому законодавстві, будуть знищені, адже адміністратори реєстрів не мають відповідальності за внесення даних, які не відповідають дійсності.

Саме тому петиція, якою громадськість звернулась до Президента України застосувати до цього проєкту закону вето, набрала 42 090 голосів.

Депутати міської ради підтримали зазначене звернення, як і більшість рад нашого регіону на сесійних засіданнях в новому році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних