БУВ ГІДНИМ ВОЇНОМ І ЗАГИНУВ ГЕРОЇЧНО!

Дата: 19.01.2023 08:14
Кількість переглядів: 197

У Радивилівській громаді попрощались та провели на вічний спочинок загиблого за Україну захисника-добровольця Галатюка Вадима Ростиславовича

(21.10.1981 — 14.01.2023р.р.), військовий псевдонім «Вейн».

Фото без опису

Життя нашого земляка обірвалось 14 січня на Бахмутському напрямку, від поранень в результаті ворожого мінометного обстрілу .

"Захищаючи рідну землю від окупантів, він поліг смертю Героя. Був надійним та відповідальним, завжди готовим прийти на допомогу, не цурався ніякої роботи, дуже сміливий, завжди вмів підтримати", - так сьогодні про бійця батальйону «Свобода» згадували його військові побратими.

Вадим Галатюк добровільно приєднався до бойового підрозділу в час російської агресії проти України. Єдиною його мотивацією був щирий патріотизм і бажання захистити рідну землю. Проходив військову службу в підрозділах Національної Гвардії України.

Це важка втрата для усіх...

Останнє прощання із загиблим воїном відбулося сьогодні за адресою проживання його сім'ї у селі Балки, куди у скорботну годину прийшли односельці, друзі, рідні, знайомі, представники влади територіальної громади.

Чин похорону відбувся у Свято-Вознесенському храмі в м.Радивилів, звідкіля багатолюдна жалобна процесія вирушила до міського кладовища. Загиблому Герою містяни, а також учні Радивилівського ліцею№2, випускником якого був Вадим Галатюк, створили коридор пошани пам'яті...

Проводжаючи в останню земну дорогу Воїна Світла, справжнього патріота, люди зупинялись, щоб схилитись на коліна, і не стримували сліз.. Війна продовжує забирати найкращих.

Наприкінці церемонії прощання на кладовищі військові розгорнули над труною полеглого захисника Державний Прапор, який потім зі словами подяки передали його родині. Під виконання Державного Гімну України та трикратний залп почесної варти Вадима Галатюка поховали як Героя.

Вічна йому слава та шана людська.

Царство Небесне душі...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних