БЛАГА ВІСТЬ ІДЕ УКРАЇНОЮ – НОВА РАДІСТЬ, РІЗДВЯНІ СВЯТА! В РАДИВИЛІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ НА ПОВНУ СИЛУ ЛУНАЄ КОЛЯДА !

Дата: 13.01.2023 13:13
Кількість переглядів: 179

Радісну новину про Різдво Христове сьогодні вранці прославляли своїм співом учасники народного аматорського хору КЗ "Радивилівський МБК" .

Фото без опису

Гості-колядники не просто створили особливу, душевну атмосферу Різдва у міській раді, але й укріпили віру в найсокровенніше – що цьогоріч ми усі втішимося довгоочікуваній перемозі України.

Разом із колективом апарату міської ради залишився під найкращими враженнями від суперенергетичного виступу колядників і директор департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський, який сьогодні перебуває у громаді із робочим візитом.

Торкнулось кожного серця талановите виконання хористами різдвяних піснеспівів - відроджених, повернених із давнини колядок й щедрівок в оригінальному аранжуванні, а також щедрі віншування з новітнім, патріотичним змістом.

На повен голос лунали побажання щастя-здоров’я, достатку кожній родині, колядники щиро дякували тим , хто нас захищає в ці важкі дні, а нашій славній Україні усі разом бажали якнайшвидшої Перемоги й миру!!

Творчий візит з колядою працівників МБК присвячений благодійності. Усі зібрані за ці дні кошти учасники мистецького колективу спрямують на підтримку Збройних сил України.

Зі свого боку Радивилівський міський голова Микола Карапетян щиросердечно подякував учасникам народного аматорського хору за чудове різдвяне вітання, гарний настрій, побажав присутнім усіляких гараздів та щедро віддячив за коляду у благодійну скриньку.

Жителі та гості міста й громади мають змогу також долучитись до благочинної ініціативи на підтримку наших воїнів, завітавши 20 січня у міський Будинок культури на благодійний концерт колядок і щедрівок «Хай єднає коляда!».

Запрошуємо усіх відвідати різдвяний захід!

Багатство рідних нам традицій, сила народного мистецтва - це Україна, за яку ми боремося!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних