Сьогодні в Дубенська районна державна адміністрація пройшло урочисте нагородження переможців ІІ (районного) етапу Всеукраїнських олімпіад з шкільних предметів. Попри складний рік та виклики воєнного часу, 716 учнів навчальних закладів з 17 територіальних громад району змагалися за шанс представити Дубенщину на обласному етапі Всеукраїнських олімпіад. А це – на сотню учасників більше, ніж торік! 

Загалом у 18-ти навчальних дисциплінах переможцями стали 64 школярі, ще 285 учнів, посівши друге та третє місця, вибороли статус призерів районної олімпіади.

Вітав переможців начальник Дубенської військової адміністрації Всеволод Пекарський. Спільно з військовими, очільник Дубенської РВА вручив переможцям районних олімпіад Почесні грамоти Дубенської районної військової адміністрації та цінні подарунки. Також подяками Дубенської районної військової адміністрації за організаційну підтримку, плідну співпрацю та допомогу під час проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів в Дубенському районі було відзначено керівників відділів освіти громад району, а серед них - Ірину Ковалевську – начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради.

Завершився захід спільним виконанням пісні «Ой у лузі червона калина…», яку разом з українцями підхопив увесь світ, щоб підтримати у боротьбі за свободу.

Серед переможців районних олімпіад сьогодні було відзначено учнів Радивилівської громади: Грановську Христину, ученицю 8 класу у Радивилівський ліцей №2 ім. П.Г.Стрижака. ; Олінчука Богдана, учня 9 класу - Сестрятинська гімназія (олімпіада з географії); Грановську Христину, ученицю 8 класу Радивилівського ліцею №2 (олімпіада з інформаційних технологій); Собчук Юлію, ученицю 8 класу Радивилівського ліцею №2 (олімпіада з біології); Пальону Олеся, учня 9 класу Радивилівського ліцею №2 (олімпіада з фізики); Довбету Олександра, учня 8 класу Радивилівський ліцей №1 (олімпіада з історії); Шаблій Соломію, ученицю 9 класу Радивилівського ліцею №1, Савчука Тараса, учня 11 класу Радивилівського ліцею №1 (олімпіада з хімії); Налівкін Анастасію, ученицю 8 класу Радивилівського ліцею №1, Котіка Владислава, учня 10 класу Радивилівського ліцею №1 (олімпіада з англійської мови); Мулика Павла, учня 9 класу Радивилівського ліцею №2, Гущу Сергія, учня 11 класу Радивилівського ліцею №2 (олімпіада з трудового навчання); Гаврилюк Ангеліну, ученицю 11 класу Радивилівського ліцею №1 (олімпіада з правознавства); серед найсильніших учнів, які перемогли в олімпіадах з польської та французької мов - Собків Антон, учень 11 класу Радивилівського ліцею №1.

Троє учнів району стали переможцями одразу із двох дисциплін, серед них - представниця Радивилівської громади - Грановська Христина, учениця 8 класу Радивилівського ліцею №2, яка стала переможницею олімпіад з географії та інформаційних технологій.

Щиро вітаємо усіх призерів та їхніх наставників! Бажаємо успіхів нашим переможцям на обласному та на Всеукраїнському етапах олімпіад!

Знання дає міцність! Освічені діти – успішне майбутнє громади та всієї країни!