ГАРНІ ГОСТИНЦІ - КОЖНІЙ ДИТИНЦІ !

Дата: 28.12.2022 09:27
Кількість переглядів: 146

Вихованці усіх закладів дошкільної освіти Радивилівської громади отримали подарунки від міської ради до новорічних свят.

Фото без опису

Смачні цукерки малечі закуплено коштом місцевого бюджету. А відтак, у наповненій торбині, з якою Святий Миколай відвідував святкові заходи у дитячих садочках, пакунки з солодощами знайшлись усім малятам!

А це – 430 вручених подарунків і майже пів тисячі радісних дитячих усмішок! Це світлі емоції, що, як відомо, є найкращою підтримкою у важкі часи.

Вдячні тим, хто в сьогоднішніх непростих економічних реаліях відкритий для добрих справ на користь дітей, робить це доброзичливо, від щирого серця!

Під завісу року маємо ще кілька таких яскравих ініціатив: солодкі подарунки, що їх усім вихованцям дошкільного закладу в с. Бугаївка придбав голова фермерського господарства "Михайлівська Агро" Олесь Фаєвський. А також ігрові набори та пазли для дошкільнят громади від добродіїв, які взаємодіють у питаннях волонтерської підтримки українців в час війни зі Служба у справах дітей Радивилівської міської ради Рівненської області .

Нехай зроблене добро повертається сторицею, а рік новий принесе Вам удачу у справах, буде плідним, багатим на здоров'я та щастя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних