До місцевих бюджетів Радивилівщини від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за січень–листопад надійшло 24 млн гривень єдиного податку. Дані надходження перевищили аналогічний період минулого року на 173 тис гривень.

Наразі лідерами зі сплати єдиного податку є фізичні особи-підприємці – ними сплачено до місцевих бюджетів 15,8 млн гривень, це на 1,2 млн гривень більше чим за відповідний період минулого року

Юридичні особи – платники єдиного податку III групи перерахували до місцевих скарбниць 1,8 млн гривень, Сума сплаченого податку на 159 тис гривень перевищує аналогічні показники минулого року

Від суб’єктів господарювання, які перебувають на четвертій групі  спрощеної системи оподаткування, до бюджетів надійшло 6,4 млн гривень єдиного податку.

Платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця. Вони можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий (звітний) період (квартал, рік), але не більше як до кінця поточного звітного року.

Підприємці, які відносяться до 3 групи, сплачують ЄП протягом 10 днів після закінчення граничного строку подання квартальної податкової декларації.

Платники єдиного податку 3 групи на ставці 2% сплачують податок щомісяця протягом 10 календарних днів після подання декларації.

Сільгоспвиробники сплачують єдиний податок щокварталу протягом 30 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) кварталу, у встановлених ПКУ розмірах.

Податківці Радивилівської ДПІ звертаються до ФОПів - платників ЄП першої та другої груп за можливості виконувати свій податковий обов'язок та сплачувати єдиний податок.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX