«Залучення жінок-ВПО до розробки програм підтримки, інтеграції та відновлення в приймаючих громадах Рівненської області»

Дата: 21.12.2022 13:55
Кількість переглядів: 131

Разом з Центр медіації та діалогу в громаді розпочалась реалізація ІІІ етапу проєкту «Залучення жінок-ВПО до розробки програм підтримки, інтеграції та відновлення в приймаючих громадах Рівненської області».

В цьому форматі на перше робоче засідання зібралась створена в Радивилові Координаційна рада з питань внутрішньо переміщених осіб, учасниками якої є і ВПО, які проживають у громаді.

Фото без опису

За підсумком діалогу :

промоніторено нагальні потреби внутрішньо переміщених осіб, яких на даний момент у громаді проживає понад півтори тисячі;

обговорено алгоритм їх реалізації.

Серед завдань, які поставила перед собою Координаційна рада, - створення функціонального осередку для практичної роботи з дітьми ВПО на базі Radivilovska Miska Biblioteka .

Разом із фахівцями Радивилівської міської ради обговорено варіанти долучення громади до грантових проектів для втілення ідеї та отримання відповідного фінансування .

Координаційна Рада є консультативно - дорадчим органом, функціонування якого відбувається на принципах законності, гласності, колегіальності, підзвітності і відповідальності перед громадою.

Робота в цьому напрямку сприяє пошуку довготривалих рішень для ВПО, створює більше можливостей для реалізації прав переселенців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних