Щорічно, 19 грудня, у день Святого Миколая Радивилівська міська рада проводить особливу акцію підтримки та привітання діток з особливими потребами

Дата: 19.12.2022 13:43
Кількість переглядів: 81

У кожну домівку, в якій зростає дитина, прикута до інвалідного візка, і яка не в змозі через стан здоров'я відвідати загальноміські святкові заходи, адресно доставляють подарунки від Святого Миколая.

Фото без опису

Добра справа має продовження і цього складного року, року воєнних реалій.

З місцевого бюджету профінансовано закупівлю 94-х пакунків солодощів та організовано акцію святкового вітання. Подарунки передбачено також дітям ВПО з особливими потребами, які проживають у громаді.

Разом із головним персонажем сьогоднішнього дня - Чудотворцем Миколаєм, відвідували діток особливої долі і працівники Радивилівського міського центру соціальних служб. У старостинствах громади вручення подарунків від Миколая проведуть старости.

Щасливі емоції та дитячі посмішки є кращим свідченням того, наскільки важливо підтримувати таку ініціативу. З великими сподіванням особливі діти чекають цього дня, всім серцем вірять, що і до них в домівку завітає свято.

Такі справи важливі, адже добро, любов й турбота це те, чим необхідно наповнювати життя дітей. І вдвічі більше - життя особливих дітей нашої громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних