Громади Радивилівщини отримали в розпорядження 14 млн грн плати за землю

Дата: 15.12.2022 08:45
Кількість переглядів: 82

Упродовж одинадцяти місяців цього року платники податків перерахували до місцевих бюджетів громад Радивилівщини 14 млн грн плати за землю. Цей показник збільшився на 2,2 млн грн або 18,6 відсотків порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Фото без опису

Переважну частину надходжень отримано від юридичних осіб, які перерахували 11,2 млн грн земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності. Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 2 млн грн.

 В свою чергу, фізичні особи поповнили скарбниці місцевих громад, сплативши за землю 2,8 млн грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 199 тис гривень.

Податкова служба Радивилівщини нагадує, що нарахування сум податку за землю фізичним особам було проведено контролюючими органами за місцем знаходження земельної ділянки до 1 липня 2022 року. Податок фізичними особами сплачується протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

Якщо ж громадянин - власник земельної ділянки, але не отримав податкове повідомлення - рішення з податкової служби про нараховану суму земельного податку, необхідно провести звірку в Центрі обслуговування платників Радивилівської ДПІ.   

Звертаємо увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет.  Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи гаджета.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних