Головне управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що Державна податкова служба здійснює ведення реєстру волонтерів. Тож всім бажаючим проводити діяльність пов’язану із наданням допомоги ЗСУ або населенню, необхідно подати відповідні документи особисто, до будь-якого органу податкової служби, або поштою до органу ДПС за місцем реєстрації.

Зокрема, слід подати заяву про включення чи внесення змін до Реєстру волонтерів за формою N 1-РВ, з позначкою "Включення до реєстру". Крім того, необхідно подати оригінал та копію ідентифікаційного коду, копію паспорта, довідку про відкриття  рахунку фізичною особою за формою № 4-РВ, що призначений для здійснення благодійної Така довідка видається банком, де відкритий рахунок.

Іноземці та особи без громадянства додатково пред'являють документ, що підтверджує законність їх перебування на території України.

У разі подання документів поштою - підпис фізичної особи на заяві та копія довідки про відкриття чи закриття рахунка, який використовуватиметься для здійснення благодійної діяльності, мають бути завірені нотаріально.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»