Від погашення податкового боргу надійшло 19 млн гривень

Дата: 29.11.2022 08:10
Кількість переглядів: 126

Фахівці Дубенського відділу по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляють, що на Дубенщині станом на перше листопада рівень податкового боргу до Зведеного бюджету склав 55,2 млн гривень.

 Фото без опису

Задля зменшення заборгованості до бюджетів усіх рівнів працівниками відділу постійно ведеться відповідна робота. Зокрема, платників інформують про необхідність сплати шляхом направлення податкових вимог. У разі несплати боргу подаються  позовні заяви до суду про стягнення заборгованості, виставляються інкасові доручення на рахунки боржників в установах банків.

Відповідними заходами стягнення податкового боргу протягом десяти місяців 2022 року забезпечено надходження коштів до Зведеного бюджету в сумі 19 млн гривень. З цієї суми до державного бюджету надійшло  10 млн грн, до місцевих скарбниць – 9 млн гривень.

Упродовж січня-жовтня 2022 року за рахунок погашення заборгованості по єдиному внеску надійшло 4,3 млн гривень

Таких результатів вдалося досягти завдяки комплексному плану дій щодо скорочення податкового боргу. Так, податківці направили боржникам Дубенщини 95 податкових вимог на суму 32,3 млн грн, склали 144 акти опису майна у податкову заставу.  Крім того, подали до суду 62 позовів на суму 4,4 млн грн про надання дозволу на погашення недоїмки за рахунок стягнення коштів з банківських рахунків та вилучення готівки у боржників, виставили інкасові доручення на рахунки боржників в установах банків 1767 боржникам на суму 9,8 млн гривень.

Сьогодні українців об’єднує одна єдина мета – перемога над ворогом та відновлення рідної України. Але все це неможливо без гідної матеріальної підтримки – своєчасно сплачених податків. Податківці звертаються до платників, які вже допустили виникнення податкового боргу, з пропозицією виявити громадянську відповідальність перед державою та суспільством і здійснити сплату податкових зобов’язань.

 Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних