«Залучення жінок-ВПО до розробки програм підтримки, інтеграції та відновлення в приймаючих громадах Рівненської області»

Дата: 25.11.2022 15:49
Кількість переглядів: 255

Представники ГО "Центр медіації та діалогу" розпочали у Радивилівській громаді другий етап проєкту «Залучення жінок-ВПО до розробки програм підтримки, інтеграції та відновлення в приймаючих громадах Рівненської області»

Фото без опису

Представники громадської організації, фахівці відділів та структурних підрозділів міської ради, разом з жінками-ВПО, створили координаційну раду, визначили її склад, окреслили основні цілі та завдання.

Зроблено перші кроки до важливого результату - вдосконалити прямий діалог для вирішення конкретних життєвих ситуацій вимушених переселенців, виходячи з їх потреб.

Співдіяти з ВПО, як єдина ініціативна команда для повноцінної можливості переселенцям після пережитих жахів війни адаптуватися та самореалізуватися на новому місці проживання.

Проєкт «Залучення жінок-ВПО до розробки програм підтримки, інтеграції та відновлення в приймаючих громадах Рівненської області» реалізується у рамках проєкту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», та фінансується

завдяки уряду Канади та міністерства закордонних справ Канади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних