25 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Радивилівської міської ради

Дата: 25.11.2022 15:36
Кількість переглядів: 158

На сьогоднішньому пленарному засіданні виконавчого комітету Радивилівської міської ради затверджено:

Фото без опису

- план діяльності міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023-й рік;

- звіт про роботу поліцейського офіцера громади, проаналізовано інформацію про здійснені ним рейди-перевірки торговельних закладів на предмет продажу та вживання алкоголю неповнолітніми; роботу по виявленню неблагополучних сімей та відвідування сімей, що опинились у складних життєвих обставинах. На постійному контролі поліцейського офіцера -раніше судимі особи, які відбували покарання в місцях позбавлення волі. В навчальних закладах ним проводиться профілактика щодо вчинення неповнолітніми правопорушень, а також попередження випадків булінгу;

- затверджено орієнтовний план роботи виконавчого комітету Радивилівської міської ради на грудень 2022 р.;

- прийнято рішення про призначення опіки та піклування над двома неповнолітніми жителями громади, один із яких – у статусі ВПО; надано дозвіл на дарування майна та зараховано на позачергове отримання житла дитини, позбавленої батьківського піклування;

- зменшено батьківську плату за харчування в ДНЗ з метою полегшення фінансового стану трьом сім’ям громади, які перебувають у складних життєвих обставинах.

- проаналізовано інформацію про роботу Радивилівської міської ради та її виконавчих органів у сфері забезпечення прав та матеріального забезпечення ВПО на період воєнного стану на території ТГ. Станом на тепер грошову допомогу від держави у громаді отримують 1525 внутрішньо переміщених осіб. Розмір допомоги на місяць для осіб з інвалідністю та дітей становить - 3000 гривень, для інших осіб – 2000 грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних