Працедавці Радивилівщини спрямували до бюджетів майже 177 мільйонів гривень ПДФО

Дата: 19.10.2022 08:30
Кількість переглядів: 170

У січні-вересні 2022 року з легальних доходів мешканців Радивилівщини до бюджетів сплачено 176,7 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Сума перерахованого місцевими працедавцями ПДФО на 60,1 млн грн. або 51,5 відсотків перевищує аналогічні показники минулого року.  

Фото без опису

Із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 139,6 мільйонів гривень, що перевищує минулорічні показники на 52,1 мільйонів гривень. До державного бюджету платники перерахували 37,1 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб. Цей показник збільшився на 8 млн грн. порівняно з аналогічним періодом минулого року.

 

Стабільність надходжень ПДФО, як і всіх податкових платежів – особливо важлива для державного бюджету та територіальних громад у період протидії загарбникам. Тому у Радивилівській ДПІ наголошують, що обороноздатність країни та спроможність громад якісно виконувати завдання із забезпечення функціонування об’єктів інфраструктури значною мірою визначається податковою дисципліною представників бізнесу та громадян. 

Підтримати країну фінансово можуть також громадяни, котрі  отримали доходи та придбали активи у минулі податкові періоди за доходи без належного оподаткування.

Особи, які задекларують активи, придбані за доходи без сплати податків, за умови перерахування одноразового збору, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за ухилення від оподаткування в минулому. Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію до 1 березня 2023року.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних