ДЛЯ РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ ПОТРЕБ - СУЧАСНЕ ОБЛАДНАННЯ

Дата: 06.10.2022 08:25
Кількість переглядів: 282

ОТРИМАЛА МІСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ В ФОРМАТІ ПАРТНЕРСТВА РАДИВИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ТА ГМІНИ НОВЕ РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА

Фото без опису

Чергова поїздка у Польщу радивилівської делегації, яку очолив міський голова Микола КАРАПЕТЯН, засвідчила, що і через європейські кордони можна налагоджувати якісну міжмуніципальну співпрацю. Українсько – польська партнерська комунікація міцніє, і її напрямки розширюються в контексті укладеного договору між Радивиловом та Urz?d Gminy Nowe у 2019 році.

За підсумками кількаденного візиту у Польщу, очільник Радивилівська громада Микола КАРАПЕТЯН, директор КНП «Радивилівська міська центральна лікарня» Федір Стецюк , повернулись з новими напрацюваннями для інфраструктурного потенціалу громади, а також привезли благодійну передачу для зміцнення її матеріально-технічної бази.

Йдеться про нові, сучасні реабілітаційні засоби на потреби лікарні: інвалідні візки, застосування для догляду за важкохворими, палиці, милиці, велотренажер, м’ячі та прилади для лікувальної фізкультури після перенесених пацієнтами травматологічних та неврологічних захворювань.

Матеріальну допомогу надано на суму 5 тис.євро.

Радивилівська міська лікарня наразі працює над новими перспективами контрактування з НСЗУ та планує відкриття реабілітаційного відділення. Тож відбувся, фактично, перший внесок в його оснащення.

Міський голова висловив глибоку подяку польській громаді, керівникам та бурмістру Гміни Нове, яка активно допомагає благодійництвом українцям, постраждалим від війни.

У підтримці вимушених переселенців очільник громади відзначив колектив пожежної охорони міста Красностав та вручив подяку міської ради її представнику - Славоміру Камінському.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних