РАДИВИЛІВЧАНКА ЗІ СВОЄЮ ДОНЬКОЮ НАЛАГОДЖУЮТЬ ВИГОТОВЛЕННЯ "ОКОПНИХ" СВІЧОК І ЇМ ВАЖЛИВА ДОПОМОГА ІНШИХ!

Для роботи їм потрібні картон, бляшанки з-під консерв, віск і парафін. Діставати необхідні матеріали допомагають учні міського ліцею№1, однокласники юної волонтерки, яка разом з мамою опанувала технологію виробництва «фронтових» свічок. А однією з перших підтримала важливу ініціативу Наталія Костюк - мама загиблого на війні радивилівського Героя-бійця Владислава Костюка.

Невелика окопна свічка - це і світло, і тепло.

Її переваги - мобільна у використанні, такою можна нагріти воду, на її вогні - приготувати напівфабрикати. Невеличка за розміром свічка (залита у бляшанку з під рибної консерви) може горіти безперервно дві години. Більша ( у банці з-під консервованої кукурудзи чи горошку) – грітиме й світитиме п’ять годин.

Мама з донькою роблять окопні свічки вперше. Їх ініціативу може підтримати уся громада. Допомогти потрібними матеріалами: бляшанками, воском, парафіном.( збір в міському ліцеї √1).

А оскільки з настанням холодів потреба в окопних свічках – велика, тому до цієї справи можуть долучатися всі охочі. І в старостинських округах також! Відеоматеріалу з поясненнями достатньо на інтернет-ресурсах. Кожна така свічка буде корисна бійцям на передовій.

Об'єднуємось для допомоги тим, хто захищає Україну!