Пошук

ЗАТВЕРДЖЕНО ВАЖЛИВІ РІШЕННЯ З АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ

Дата: 30.09.2022 11:34
Кількість переглядів: 279

Під головуванням першого заступника міського голови Віктора ІСЮКА відбулось чергове засідання виконавчого комітету Радивилівської міської ради. На порядку денному було розглянуто та прийнято відповідні рішення з понад десятка пить.

Фото без опису

Про роботу за минулий рік та перше півріччя 2022 - го року звітував відділ земельних відносин, екології та благоустрою Радивилівської міської ради. За звітний період спеціалістами відділу проведено повний аудит земельних ділянок на території громади та державну реєстрацію прав власності, оренди, користування ними. Забезпечено облік фізичних осіб-платників земельного податку відповідно до записів Державного земельного кадастру. Спеціалістами звірено, скориговано та внесено зміни в інформацію за даними Державного земельного кадастру та Реєстру речових прав на нерухоме майно, проведено інвентаризацію земель с/г призначення серед власників, які здають в оренду паї агроформуванням.

Двом сім’ям громади, діти яких є вихованцями Підзамчівського ліцею та ЗДО (ясла-садок) №1 «Сонечко», погоджено зменшення батьківської плати за харчування дітей на 100 відсотків. Рішення прийнято задля підтримки сімей у складному фінансовому становищі.

Виконавчим комітетом міської ради затверджено Положення про надання грошової допомоги мешканцям населених пунктів ТГ на лікування, вирішення соціально-побутових питань та на поховання. Усі види допомог, згідно з Положенням, надаються лише громадянам, зареєстрованим у Радивилівській ТГ.

Рішенням виконавчого комітету дозвіл на видалення аварійних зелених насаджень. Деревину спрямують на опалення комунальних приміщень .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних