На Харківщині обірвалось життя 23-річного радивилівця Грановського Андрія Сергійовича

(06.04.1999 – 22.09.2022 р.р.)

Завжди будемо пам’ятати нашого Героя, який поліг за Батьківщину, її волю і незалежність, за мирне майбутнє нових поколінь.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення Андрій Грановський вступив до війська добровольцем. Проходив службу у Донецькій області, поблизу Бахмута, після цього був переведений у Харківську область.

Наш земляк загинув 22 вересня у м. Куп’янськ Харківської області, під час виконання бойового завдання по захисту незалежності України.

Сина і брата не дочекались з війни батьки і молодша сестра.

Сьогодні громада віддала останню земну шану загиблому Герою .

Заупокійне Богослужіння відбулось у с.Хотин Крупецької територіальної громади, потім жалобний кортеж з тілом загиблого захисника зустріло його рідне місто Радивилів. Скорботна процесія проїхала повз міського ліцею №1, де колишнього випускника закладу, який мужньо став на оборону рідної землі, зустріли живим коридором педагоги та вихованці освітнього закладу. Потім труну з тілом Героя провезли центральною вулицею міста, де останню шану бойовому побратиму віддали бійці почесної варти та жителі міста.

Поховали Грановського Андрія на кладовищі в м.Радивилові, під жовто-блакитним стягом, під прощальні постріли військових.

Щиро співчуваємо родині Героя. Сумуємо разом із вами й підтримуємо в годину скорботи.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.