Спрощенці Радивилівської, Козинської та Крупецької громад перерахували до місцевих бюджетів понад 16 млн грн єдиного податку

Дата: 20.09.2022 08:19
Кількість переглядів: 197

Упродовж січня-серпня 2022 року платники Радивилівської, Козинської та Крупецької громад, що обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевих бюджетів 16,3 млн грн єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом 2021 року сума надходжень збільшилась на 1,3 млн  грн.

Фото без опису

Понад 70 відсотків надходжень від єдиного податку становить сума, перерахована приватними підприємцями. Упродовж восьми місяців цього року вони спрямували до місцевих скарбниць 11,7 млн гривень, що на 1,4 млн гривень більше, ніж торік.

Юридичні особи поповнили бюджети територіальних громад, сплативши 1,4 млн гривень єдиного податку, що на 259 тис грн більше, ніж торік .

Від суб’єктів господарювання, які перебувають на четвертій групі  спрощеної системи оподаткування, до бюджетів надійшло 3,2 мільони гривень єдиного податку..

Єдиний податок зараховується до місцевого бюджету. Тобто, використовується органами місцевого самоврядування для забезпечення функціонування об’єктів критично важливої інфраструктури. А це означає, що кожен платник долучаються до спроможності громад самостійно фінансувати видатки для вирішення соціально-економічних питань розвитку.

 На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних