Державна підтримка фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції

Дата: 06.09.2022 16:58
Кількість переглядів: 328

Постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 року № 918 затверджено «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції».

Фото без опису

Порядком визначено напрями та механізми державної підтримки у 2022 році, а саме:

- бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар) для провадження сільськогосподарської діяльності – у розмірі 3100 гривень на 1 гектар, але не більше 372 000 гривень для одного отримувача;

- спеціальна бюджетна дотація за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності надається на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача, ідентифікована та зареєстрована відповідно до законодавства станом на дату подання заявки, – у розмірі 5300 гривень на корову, але не більше 530 000 гривень на одного отримувача.

Для отримання бюджетних коштів фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції повинні зареєструватися в Державному аграрному реєстрі.

Отримувач повинен мати у власності та /або користуванні від одного до ста двадцяти гектарів землі сільськогосподарського призначення або мати у власності від трьох до ста голів великої рогатої худоби (корів), ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства.

Заявка на отримання бюджетних коштів надається програмними засобами Державного аграрного реєстру з 1 вересня поточного року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних