АПАРАТНА НАРАДА ПРИ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ: ПІДСУМКИ ТА ГОЛОВНІ АКЦЕНТИ

Дата: 06.09.2022 16:41
Кількість переглядів: 178

На початку тижня Радивилівський міський голова Микола Карапетян провів нараду із заступниками, старостами старостинських округів громади, керівниками відділів та структурних підрозділів  міської ради, комунальних підприємств, закладів і установ.

Фото без опису

Серед основних  напрямів життєдіяльності громади у воєнних реаліях чи не найбільшу увагу приділили належній підготовці комунальних закладів громади до нового опалювального сезону.

Міський голова доручив керівникам максимально оперативно завершити завезення торфобрикету для обігріву дитячих закладів, закладів охорони здоров’я громади,  у тому обсязі, що необхідно на період всього опалювального сезону.  Було зазначено, що до початку істотного зниження температурних показників у Дружбівському ліцеї ставлять за мету спорудити  нову котельню, яка буде працювати на твердому паливі.

Про особливості навчального процесу учнів громади у воєнних реаліях міському голові доповіла начальниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ірина Ковалевська.

 За її словами, починаючи з цього тижня, заклади громади дають дітям знання в очному режимі. Для цього тривали ретельні підготовчі роботи, виконано всі першочергові безпекові умови. У зв’язку із місткістю захисних укриттів, в трьох освітніх закладах громади, відповідно до вимог чинного законодавства, організовано двозмінне навчання. Профільним відділом наразі вирішується питання організації у закладах загальної середньої освіти гарячого харчування.

Директор Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Віктор Гетьман прозвітував про хід виконання гуманітарної продовольчої програми  - підтримки найбільш вразливих верств населення громади в умовах війни.

Безкоштовні борошно та горох два дні на тиждень – у вівторок та п’ятницю, працівники територіального центру продовжують видавати пенсіонерам вікової категорії 70+. В інші дні продукцію розвозять адресно за місцем проживання громадянам з інвалідністю І та ІІ груп.

Станом на понеділок, в рамках реалізації міською радою обласної програми продовольчої підтримки соціально вразливих громадян, безкоштовну продукцію вже отримали понад 1400 осіб.

За дорученням міського голови,  актуальні завдання соціальної ваги поставлено, зокрема, перед очільниками комунального господарства громади.

Так, зокрема, Микола Карапетян наголосив на тому, аби відповідальні керівники вивчили можливості поповнення автопарку комунальників додатковою технікою. В тому числі і  сміттєзбиральною, що важливо в контексті дотримання благоустрою території міста в належному санітарному стані.

З інформації про готовність до зими багатоквартирного житлового фонду , який перебуває на обслуговуванні у КП «Комунальник», було озвучено: під час перевірок балансоутримувачем обстежено 94 відсотки димовентиляційних каналів, повністю проведено огляд коминів та дахів будинків. Де це було необхідно – здійснено ремонтні роботи.

Обговорили ситуацію у старостинських округах ТГ: серед пріоритетних завдань міський голова визначив заміну аварійної покрівлі Підзамчівського ліцею. Наразі ведеться робота із узгодження відповідної проектно-кошторисної документації.

За підсумками наради посадовцям та керівникам структурних підрозділів міської ради дано доручення в межах їх компетенції.

Окремо Микола Аракелович наголосив на тому, що  Радивилівська громада, яка в умовах війни прийняла вже понад 1600 внутрішньо переміщених осіб,  має всі сприятливі умови, щоб стати також надійним прихистком для бізнесу.

На території Радивилова і старостинських округів є достатньо господарчо-привабливих локацій, які б могли стати адресами  для нової плідної  діяльності релокованих із зони бойових дій підприємств. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних