Сьогодні – День пам’яті захисників країни, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність

Дата: 29.08.2022 19:01
Кількість переглядів: 234

Ніколи не забудемо Героїв, які віддали життя за рідну землю.

Фото без опису

Наші незалежність і воля, які ми утверджуємо своїм незламним опором і передамо у спадок прийдешнім поколінням, стануть найціннішим свідченням подвигу всіх, хто загинув у цій війні .

НАША ГРОМАДА ПАМ’ЯТАЄ КОЖНОГО СВОГО ЗЕМЛЯКА, ХТО ГЕРОЇЧНО ВІДДАВ ЖИТТЯ, ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ!

Ось їх славні імена:

Бєлкін Андрій Володимирович — український військовик, миротворець, льотчик 1-го класу, підполковник Збройних сил України, командир вертолітної ланки 16-ї окремої бригади армійської авіації. Загинув в ході російсько-української війни 24 червня 2014 р.

Черняк І?гор Васильович — солдат 2-го батальйону спеціального призначення НГУ «Донбас», учасник російсько-української війни, загинув 18 липня 2014 у бою за місто Попасну.

Шемуровський Владислав Віталійович — боєць Української Добровольчої Армії; учасник російсько-української війни, загинув 31 серпня 2016 р. поблизу села Широкине на Донеччині.

Боровець Андрій Олександрович – стрілець почесної варти, служив в окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького. Загинув, обороняючи від ворога м.Київ.

Мохотонко Іван Володимирович - старший солдат, був учасником АТО, у 2015-2016 роках перебував на передовій у зоні антитерористичної операції. Під час оголошення загальної мобілізації в Україні призваний до лав ЗСУ. Загинув під час виконання бойового завдання 13 березня 2022 р.

Ананьїн Анатолій Якович – військовослужбовець, загинув 13 квітня 2022 р. на бойовому чергуванні, в результаті нещасного випадку – трагічної ДТП на одному з блокпостів Хмельниччини під час виконання завдань для оборони України.

Костюк Владислав Володимирович – солдат загинув 19 квітня 2022 р. у Миколаївській області, обороняючи від ворожої окупації рідну Україну, захищаючи її незалежність і територіальну цілісність у російсько-українській війні.

Мацюк Віталій Миколайович - сапер інженерно-саперного відділення загинув в результаті ворожого обстрілу 23 липня 2022 р.під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Берестове, що на Донеччині.

Желєзняк Едуард Володимирович – гранатометник механізованого відділення , загинув 6 липня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Берестове, що на Донеччині

Гнатюк Максим Ігорович – молодший сержант, командир механізованого відділення, 6 серпня 2022 р. загинув поблизу населеного пункту Кодема на Донеччині у ході російсько-української війни.

Ці Герої, на жаль, заплатили найвищу ціну за право українського народу вільно творити свою історію на своїй, Богом даній землі.

Їх більше немає для тих, кому вони потрібні живими.

Але Герої, помираючи, здобувають вічну славу, залишаються орієнтиром патріотизму і прикладом мужності для майбутніх поколінь.

Ми пам’ятаємо кожного з них…

Разом із рідними та близькими, місця вічного спочинку полеглих захисників на громадському кладовищі в м. Радивилів з шаною за здійснений ними подвиг сьогодні відвідали керівники Радивилівської міської ради – заступник міського голови Олександр Пастух, секретар ради Інна Герасимчук, начальник другого відділу Дубенського РТЦК та СП підполковник Юрій Попсуй, керівництво місцевого відділення поліції - полковник поліції Юрій Семеренко.

Хвилиною мовчання було вшановано світлу пам'ять полеглих за Батьківщину воїнів – жителів нашої громади. У вияві земної пошани відбулось покладання живих квітів до їхніх могил – у кольорах національної символіки України, яка у серці кожного була понад усе.

У старостинських округах громади акції вшанування пам’яті полеглих захисників відбулись за участю старост старостинських округів – у Підзамчівському, Дружбівському та Башарівському старостинствах.

Матерям і батькам, які виростили мужніх і сміливих патріотів, висловили підтримку та подяку.

Українці продовжують боротьбу з російським окупантом за свою волю та незалежність, а громада завжди берегтиме нетлінну пам'ять про новітніх Героїв України та їх подвиги, - наголосив заступник міського голови Олександр Пастух.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних