БІЛЬШЕ 600 РАДИВИЛІВСЬКИХ ПЕНСІОНЕРІВ УЖЕ ОТРИМАЛИ БЕЗКОШТОВНО БОРОШНО ТА ГОРОХ

Дата: 26.08.2022 23:17
Кількість переглядів: 317

Таким чином Радивилівська міська рада реалізовує обласну програму продовольчої підтримки найбільш незахищених верств населення у час війни.

Фото без опису

ПОЧИНАЮЧИ ВІД ПОНЕДІЛКА, РАДИВИЛІВСЬКИМ ПЕНСІОНЕРАМ БЕЗКОШТОВНО ВИДАЮТЬ БОРОШНО ТА ГОРОХ: ВСІМ, КОМУ ВИПОВНИЛОСЬ 70 РОКІВ ТА СТАРШИМ.

З цією метою на території центральної міської лікарні облаштовано пункт видачі продукції із розрахунку: борошна - 9,1 кг на особу; гороху – 1, 9 кг на особу.

В робочі дні, з 9:00 до 15:00 години, крім вихідних, сюди звертаються громадяни зазначеної вікової категорії. Після облікування особистих паспортних даних, пенсіонерам видають зазначену продукцію. З цими волонтерськими обов’язками на пункті видачі успішно справляються працівники Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

За перший тиждень гуманітарної акції безкоштовну продукцію уже отримали більше 600 пенсіонерів, які проживають в Радивилові. Найбільший ажіотаж спостерігався саме у понеділок: того дня борошно та горох отримали близько 300 осіб.

Жителям сільських населених пунктів вікової категорії 70 + видачу борошна та гороху будуть налагоджувати старости у старостинських округах громади.

Якщо громадяни за станом здоров'я не в змозі самостійно прибути на пункт видачі благодійної допомоги, це може зробити хтось із їхніх рідних. Борошно та горох видадуть за умови пред’явлення документа, що підтверджує родинні зв’язки.

Ця продовольча акція супроводжується вдячними відгуками людей.

У воєнний час багатьом родинам така допомога є відчутною підтримкою, а тому дуже цінна, - кажуть найстарші з радивилівців.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних