ДЛЯ ДОПОМОГИ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ В РАДИВИЛІВСЬКУ ГРОМАДУ НАДІЙШОВ ЧЕРГОВИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ТРАНШ ПРОДОВОЛЬСТВА ВІД ОРГАНІЗАЦІЇ WORLD CENTRAL KITCHEN

Дата: 26.08.2022 23:09
Кількість переглядів: 287

Це продуктові пакети, вміст яких розрахований на тиждень харчування однієї сім’ї. У продовольчий набір входять: макарони, консерви, чай, хліб, печиво, цукор, борошно, тощо.

Фото без опису

Громадян зі статусом ВПО, які проживають у м.Радивилів, і які ще не отримували наборів від благодійної організації WORLD CENTRAL KITCHEN, просимо звернутись у гуманітарний хаб при міському Будинку культури.

ГРАФІК ВИДАЧІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ПАКЕТІВ ІЗ РОЗРАХУНКУ

1 ПАКЕТ НА 1 СІМ’Ю

– ІЗ ПОНЕДІЛКА ПО П’ЯТНИЦЮ, ЩОДНЯ, В РОБОЧІ ГОДИНИ ( 9:00-17:00).

Переселенців у сільських населених пунктах продовольчою допомогою, яка надходить від благодійної організації, забезпечують старости.

Кожна сім’я переселенців, яка має реєстраційний талон, отримає ці харчові набори.

У липні дві сотні продуктових наборів від World Central Kitchen вже були надані в Радивилівську ТГ: ними міська рада забезпечила сім’ї переселенців, які проживають в місті, а також родини ВПО з старостинських округів громади.

Довідково. З перших днів повномасштабного вторгнення рф благодійна організація World Central Kitchen допомагає Україні. Компанія відповідає за забезпечення продуктами харчування під час стихійних лих та в умовах війни. У нашій країні благодійна організація організувала систему штабів у різних регіонах. Нині вона допомагає продовольством більш ніж 200 населеним пунктам.

Щодня Збройні Сили України чинять опір російським окупантам, проте ворог не полишає спроби створити гуманітарну катастрофу в Україні.

Радивилівська міська рада продовжує залучати для допомоги українцям, постраждалим у війні, все нових благодійників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних