Протягом січня-липня 2022 року платниками акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів  до місцевого бюджету м. Дубно сплачено 3,6 млн грн. Сума сплаченого роздрібного акцизу на 939 тис  гривень або 34,7  відсотків перевищує аналогічні показники минулого року.   

Податківці Дубенської ДПІ просять споживачів підакцизної продукції  бути обачними - задля власної безпеки купувати легальний підакцизний товар  і перевіряти у фіскальному чеку відображену суму акцизного податку.

Нагадаємо, що в умовах дії воєнного стану Державна податкова служба забезпечує контроль за діяльністю суб’єктів господарювання сфери торгівлі, ресторанного господарства та послуг шляхом проведення фактичних перевірок.

Насамперед, перевірки закладів торгівлі та громадського харчування проводяться за скаргами громадян, у яких повідомляється про відмову суб’єкта господарювання у можливості проведення розрахунків за придбані товари (послуги) платіжною карткою, незастосування РРО/ПРРО при здійсненні розрахунків за продаж підакцизної продукції.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX