А ТАКОЖ ДОРОГОВАРТІСНІ ДЕФІБРИЛЯТОРИ РАДИВИЛІВСЬКІЙ ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІ ПЕРЕДАВ МІСЬКИЙ ГОЛОВА МИКОЛА КАРАПЕТЯН.

Усе це необхідне для підтримки та збереження людського здоров’я у громаду надано через формат співпраці з Фондом Міжнародної Солідарності (Республіки Польща).

Медзаклад використовуватиме ці засоби , в тому числі, і для медичного обслуговування внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади, на цій важливій умові наголосив директор КНП «Радивилівська центральна міська лікарня» Федір Стецюк.

В рамках підтримки захисту цивільного населення України під час бойових дій, Фонд Міжнародної Солідарності (Республіки Польща) підтримує активну співпрацю із Радивилівською міською радою, реагуючи на постійні запити в потребі забезпечення вимушених переселенців.

Постраждалі від війни українці продовжують евакуацію із прифронтових регіонів. Майже двом тисячам із них саме Радивилівська громада стала новою домівкою

Фонд Міжнародної Солідарності (Республіки Польща) не вперше підставляє плече благодійної підтримки українцям.

В співкоординації з Радивилівською міською радою, у липні ця доброчинна фундація успішно реалізувала ще одну масштабну гуманітарну місію, надавши на потреби внутрішньо переміщених осіб речі першої необхідності - продукти харчування, засоби гігієни та дитячі суміші.