ПОСТРАЖДАЛИМ ВІД ВІЙНИ В УКРАЇНІ ДОПОМАГАЄ ФОНД МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ

Дата: 27.07.2022 15:06
Кількість переглядів: 314

НА УМОВАХ СПІВКООРДИНАЦІЇ З РАДИВИЛІВСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ ФОНДОМ БУЛО СПРЯМОВАНО БЛИЗЬКО 4 ТОНН БЛАГОДІЙНОГО ВАНТАЖУ У РАДИВИЛІВСЬКУ ГРОМАДУ.

Фото без опису

ОТРИМАНА ДОПОМОГА, А ЦЕ ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ, ДИТЯЧІ СУМІШІ, ЗАСОБИ ГІГІЄНИ ТА МИЮЧІ ЗАСОБИ, - ЩОДНЯ РОЗПОДІЛЯТИМУТЬ НА ПІДТРИМКУ ВИМУШЕНИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ, ЯКІ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРИБУВАТИ У ГРОМАДУ ІЗ НАЙБІЛЬШ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД ВІЙНИ РЕГІОНІВ.

«Фонд Міжнародної Солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та Європейською комісією закуповує та доставляє гуманітарну допомогу для територіальних громад і органів місцевого самоврядування, які є жертвами російської агресії проти України, а також які допомагають внутрішньо переміщеним особам.

Кількість внутрішньо переміщених осіб (ВПО) в Україні перевищила 8 млн людей: усі вони були вимушені покинути свої домівки через російський терор.

За час повномасштабного російського воєнного вторгнення Радивилівська громада стала прихистком для майже двох тисяч вимушених переселенців.

Волонтерський хаб гуманітарної допомоги вимушено переміщеним особам, облаштований Радивилівською міською радою у приміщенні міського Будинку культури, став локацією підтримки для сотень українців, які зіштовхнулися з новими реаліями життя, які диктує війна.

Радивилівська громада не стоїть осторонь викликів війни, та, поряд з цим, будує плани на майбутнє разом з вимушеними переселенцями. У громаді продовжують їм допомагати соціалізуватися, залучаючи цю категорію громадян до різноманітних інтеграційних заходів. А нові мешканці громади, у свою чергу, стали активними громадянами, яким небайдужа доля місця, де вони зараз проживають.

У цій роботі підтримка від міжнародних партнерів дуже важлива. Вона допомогла впоратися з основними викликами, і за це ми дуже вдячні Solidarity Fund PL in Ukraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних