ВІД COVID-19 ТА СЕЗОННИХ ВІРУСНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ. ЇХ ДОСТАВИЛИ ВОЛОНТЕРИ КИЇВСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ.

- Сьогодні ми надаємо в громаду 288 упаковок цієї фармацевтичної продукції цілком безкоштовно, на благодійній основі, - про це зазначив представник Київського благодійного фонду «Благодійний фонд гуманітарної підтримки та розвитку міжнародної асоціації «Солдати миру», передаючи медичний вантаж у Радивилівську міську раду.

Міський голова Микола Карапетян подякував за таку ініціативу, від якої залежить якісний захист людського здоров'я в умовах епідемічних загроз.

Завдяки цій допомозі медзаклади Радивилівської територіальної громади поповняться новітніми лікувальними засобами, що, як було зазначено, на 99 відсотків ефективні при захисті від коронавірусу, а також при лікуванні інших сезонних гострих респіраторних інфекцій.

Ці препарати буде розподілено між закладами охорони здоров'я громади, а також дошкільними та загальноосвітніми навчальними закладами ТГ.

Такі ж ізраїльські противірусні медзасоби волонтерська місія фонду, крім Радивилова, уже доправила і в сусідні міста - Млинів, Здолбунів, Дубно.