В Радивилівській міській раді вчора депутати зібрались на пленарне засідання позачергової 29-ї сесії міської ради

Дата: 08.07.2022 15:07
Кількість переглядів: 309

На розгляд та голосування було винесено біля 30-ти питань порядку денного. Переважна їх більшість стосувалась врегулювання у сфері земельних відносин – для ефективного використання земельних ресурсів у громаді.

Фото без опису

Заслухавши заяви та звернення громадян, які надійшли у відділ земельних відносин, екології та благоустрою міської ради ( доповідала Наталія Кучеренко, начальниця відділу), депутати ухвалили рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок різного цільового призначення з подальшим визначенням вартості орендної плати за них.

В ході голосування затвердили технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель громади, ухвалили рішення про передачу в оренду земельних ділянок, затвердили технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок.

Рішенням позачергової, 29-ї сесії внесено зміни програму підготовки громадян до служби в підрозділах територіальної оборони та добровольчих формуваннях територіальної громади, підтримки заходів з мобілізаційної підготовки та територіальної оборони в Радивилівській територіальній громаді на 2022-2024 роки. Відповідно до цієї програми здійснюється відповідне співфінансування з бюджету громади на забезпечення потреб військового складу, облаштування будівель та споруд, місць розміщення батальйонів, придбання матеріально-технічних засобів для виконання завдань оборонного значення.

Одним із ухвалених рішень депутати міської ради узгодили наміри про передачу в оренду майна, що належить до комунальної власності Радивилівської територіальної громади, - з метою підвищення ефективності його використання. Ряд приміщень, які знаходяться за адресою - вул. І.Франка, 2, пропонується здати в оренду шляхом проведення відкритого аукціону.

Під час голосування було внесено зміни до бюджету Радивилівської міської територіальної громади.

Зокрема, надано капітальний трансферт в сумі 60 тис.грн. з міського бюджету комунальному підприємству « Радивилів – Тепло» - для здійснення першого внеску кредиту на придбання міні-екскаватора МД-4.

Поповнення автопарку підприємства сприятиме проведенню підприємством робіт з благоустрою території та господарських робіт у громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних