ОЦІНЮЮЧИ ЯКІСТЬ НАДАННЯ АДМІНПОСЛУГ У ГРОМАДІ

Дата: 30.06.2022 15:26
Кількість переглядів: 234

За принципом «єдиного вікна» минулоріч жителі громади отримали понад 28 000 адмінпослуг за різними моделями життєвих ситуацій.

Фото без опису

У четвер, 30 червня, під головуванням Радивилівського міського голови Миколи КАРАПЕТЯНА відбулась засідання виконавчого комітету міської ради.

На порядок денний для опрацювання було винесено низку поточних питань із життєдіяльності територіальної громади.

Одне з перших - стосувалось механізму забезпечення та організації пожежної безпеки, цивільного захисту жителям громади.

В цьому напрямку міською радою розроблено та погоджено комплексні плани заходів щодо запобігання пожежам та іншим надзвичайним ситуаціям, які призводять до травмування та загибелі людей.

Проведені відповідні тренування з практичним відпрацюванням залучення сил та засобів при виникненні лісових пожеж.

З метою оперативного реагування на надзвичайні ситуації у віддалених сільських населених пунктах, на базі Дружбівського старостинського округу діє добровільна пожежна дружина, яка забезпечена 2 пожежними автомобілями.

В ході засідання члени виконавчого комітету заслухали звіт про роботу Центру надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради – інформувала Марія ПАСТУХ, начальниця відділу забезпечення надання адміністративних послуг. Як вона повідомила, за минулий рік через ЦНАП Радивилівської міської ради надано 28 594 адміністративні послуги, - з яких більше 4 тисяч послуг – через віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАП у старостинських округах громади.

До бюджету громади надійшло 1 493 000,00 грн адмінзбору за надані послуги.

Серед прийнятих рішень – затвердження орієнтовного плану роботи виконавчого комітету міської ради на друге півріччя 2022-го року.

З метою забезпечення соціального захисту пільгових категорій громадян, виконавчим комітетом ухвалено механізм компенсації за пільгове користування послугами зв’язку окремим категоріям громадян, розглянули заяви, пов’язані із захистом прав та інтересів дітей територіальної громади (доповідала Олена ПІСАРЄВА, начальниця служби у справах дітей міської ради).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних