У ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ В РАДИВИЛІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ВСІХ ЗАГИБЛИХ ЗА ВОЛЮ Й ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ ДЕРЖАВИ...

Дата: 28.06.2022 15:21
Кількість переглядів: 173

Сьогодні українці відзначають 26-ту річницю з Дня ухвалення Конституції України. Основного Закону, яким повага до людської гідності та свободи визнається найвищою цінністю.

Фото без опису

- В умовах війни День Конституції має особливе значення.

Ми змушені доводити своє право бути самостійними, відстоювати права і свободи у кривавій неоголошеній та підступній війні з агресором.Сьогодні шануємо тих, хто на протязі всього історичного шляху робив внесок у становлення державності та незалежності. І тих, хто по цей день захищає суверенітет, незалежність, саме життя, право на яке закріплено Конституцією України, - зазначив у своєму зверненні Радивилівський міський голова Микола Карапетян.

Символічну акцію у День Конституції України міський голова і працівники апарату міської ради продовжили хвилиною мовчання, вшановуючи світлу пам'ять всіх земляків, жертв російсько-української війни, загиблих за право жити у власній суверенній, соборній державі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних