СВІТ ДРУЗІВ: В РАДИВИЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАВ РОБОТУ ЛІТНІЙ ТАБІР ДЛЯ ДІТЕЙ

Дата: 28.06.2022 08:45
Кількість переглядів: 202

Безліч кольорових деталей, які уособлюють щасливі моменти у дитячому дозвіллі, зібрали у єдину і цілісну картинку організатори «FRIENDS WORLD». У громаді на базі Радивилівського міського Будинку культури відсьогодні запрацював літній табір для наймолодших. День у день працівники МБК будуть наповнювати цікавими активностями, пригодами та новими емоціями, позитивом та корисними заняттями тижневе перебування в ньому наймолодших жителів громади.

Фото без опису

Таборування розпочинається щоранку о 9:00 годині та триває до опівдня.

Одна табірна зміна розрахована на п'ять днів.

На цей момент учасниками «FRIENDS WORLD» стали більше двох десятків дітей.

У відділі освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради, з чиєї ініціативи започатковано роботу літнього дитячого табору, коментують: щоденні заходи не дозволять нікому сумувати.

Програма розваг – дуже різнопланова. З дітьми будуть проводити чимало творчих, мистецьких, спортивних занять, опираючись на їх вікові інтереси.

Так, наприклад, за сьогодні учасники першої табірної зміни уже збадьорились на ранковій зарядці, провели знайомство та обрали девіз табірної зміни, долучились до майстер-класу із виготовлення патріотичного оберегу в центральній міській бібліотеці. А також переглянули цікавий мультфільм в кінотеатрі!

Кожен день, проведений у табірній зміні, це ще і цікаві спілкування із однолітками, та приємні спогади про літні канікули.

Щодня додавати радість в дитяче літо будуть працівники Радивилівського Будинку культури, талановиті і досвідчені керівники мистецьких об’єднань.

У час повномасштабної війни, коли більшість сімей з міркувань безпеки залишаються вдома, таборування на базі міського Будинку культури є чудовим рішенням для організації змістовного дитячого дозвілля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних