МІЦНОГО ЗДОРОВ’Я ТА ПРОФЕСІЙНОЇ УДАЧІ ПОБАЖАЛИ МЕДИЧНИМ ПРАЦІВНИКАМ РАДИВИЛІВЩИНИ: В ПЕРЕДДЕНЬ ЇХ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА!

Дата: 17.06.2022 18:44
Кількість переглядів: 390

У непростих воєнних реаліях відзначають цьогоріч свій святковий день в календарі лікарі, фельдшери і медсестри, водії «Швидкої допомоги», санітарки і лаборанти, всі ті, хто дбає про охорону здоров'я жителів нашої громади.

Фото без опису

В умовах воєнних викликів, реформування галузі медицини, людям в білих халатах працюється дуже непросто. Однак колектив місцевих медпрацівників з тією ж високою відповідальністю та професіоналізмом рятує життя людей, лікує від хвороб, веде профілактичну роботу.

За вірність професії, яка не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості, радивилівським працівникам медичної галузі сьогодні висловлювали подяку керівники району й територіальної громади: міський голова Микола КАРАПЕТЯН, начальник Дубенської РВА Всеволод ПЕКАРСЬКИЙ, голова Дубенської районної ради, заслужений лікар України, кандидат медичних наук Віктор КОВАЛЬОВ.

З цієї нагоди в актовій залі КНП «Радивилівська міська центральна лікарня» відбулись короткі урочистості. Місцевих медиків до професійного свята нагородили почесними грамотами районної та міської рад, квітами та грошовими концертами.

У своєму вітанні Віктор КОВАЛЬОВ зазначив, що охорона здоров’я Радивилівщини це гарний приклад активного розвитку медичної галузі на місцях.

- Зроблено в цьому напрямку багато, зокрема – поповнився автопарк лікарні, з’явилось нове сучасне обладнання. Усе це вдосконалює роботу лікарів у медичному обслуговуванні населення. Значний внесок в таку позитивну динаміку робить місцева влада, за що принагідно хочу висловити глибоку подяку голові територіальної громади, - підкреслив Віктор КОВАЛЬОВ.

Міцного здоров’я колективу, який щодня бореться за здоров’я всього населення, - побажав у своєму зверненні очільник Дубенської РВА Всеволод ПЕКАРСЬКИЙ.

-У час війни наші лікарі виконують непрості задачі, в тому числі і у складі Збройних Сил України. Це ті виклики, з якими їм непросто справлятися, але вони роблять це з повною самовіддачею, - наголосив Всеволод ПЕКАРСЬКИЙ, побажавши усім лікарям миру, благополуччя, стійко триматися у медичному строю аж до Перемоги.

У медицині немає другорядних професій. Від кожного, хто в лікарняному колективі, його знань та самовіддачі, залежить життя людей. Саме тому так важливо підтримувати галузь охорони здоров’я на належному рівні, знаходити для цього фінансову можливість навіть у найважчий час. Про це у своєму вітальному слові зазначив Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН. Він наголосив: аби колектив місцевих медпрацівників – колектив справжніх професіоналів – і надалі міг на належному рівні дбати про здоров’я пацієнтів і рятувати людські життя, лікарню продовжать розвивати та оснащувати ефективним діагностичним устаткуванням. Щоби жителі громади мали можливість отримувати максимально широкий і якісний спектр медичних послуг на місцевому рівні.

За вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я колективу медиків Радивилівської міської центральної лікарні висловив подяку її багаторічний очільник – Федір СТЕЦЮК. Він відзначив позитивну тенденцію вдосконалення матеріально-технічної бази медзакладу. Зауважив, що до кінця року розглядається перспектива встановлення тут дороговартісного діагностичного обладнання, до того ж, лікарня працює над потенційним збільшенням кількості пакетів медичних послуг на договірних умовах з Національною службою здоров’я України.

Від профспілкової організації медичних працівників Федір СТЕЦЮК урочисто відзначив співробітників КНП «Радивилівська міська центральна лікарня»; святкові вітання, грамоти, квіти вручили також медпрацівникам КНП «Радивилівський центр ПМСД».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних