За підсумками апаратної наради в міського голови:

Дата: 15.06.2022 21:19
Кількість переглядів: 342

розглянуто низку важливих для громади питань. Участь у нараді також взяли заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, закладів та установ громади.

Фото без описуУ ході проведення апаратної наради кожен із керівників структурних підрозділів, закладів та установ громади доповів про проведену роботу та про основні заплановані завдання на поточний тиждень. Так, зокрема, Ірина Ковалевська поінформувала про початок процедури тендерних закупівель твердого палива для котелень освітніх закладів ТГ, які обігріваються не на природному газі, про організацію завершення 2021-2022 навчального року та підготовку закладів громади до подальшого освітнього процесу. Також в ході апаратної наради були розглянуті питання щодо надання послуг населенню комунальними підприємствами, питання виконання місцевого бюджету та моніторингу за дотриманням правил благоустрою на території міста й населених пунктів громади. Заплановано здійснити заміну пошкодженої тротуарної плитки на певних пішохідних ділянках міста, де в цьому є необхідність. Особлива увага була приділена міським головою питанню літнього таборування дітей. За результатами наради міський голова надав керівникам структурних підрозділів, закладів та установ міської ради ряд доручень до виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних