Популярний сервіс - Електронний кабінет

Дата: 13.06.2022 09:37
Кількість переглядів: 203

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що найбільш популярним сервісом ДПС у платників податків є Електронний кабінет, який є захищеним, персоналізованим та надійним для користувача.

Фото без опису

Платники податків можуть в режимі реального часу та безплатно скористатись сервісом Електронний кабінет як з персональних комп’ютерів, так і з сучасних смартпристроїв.

Крім того, сервіс надає можливість переглянути інформацію, яка збирається, використовується та формується податковою службою в процесі обліку платників податків та адміністрування податків, зборів, єдиного внеску, здійсненням податкового контролю.

Завдяки сервісу можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи: запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками податків окремих податків, податкову звітність, отримати довідку про стан розрахунків з бюджетом, ознайомитися зі змінами до нормативних документів щодо руху коштів на єдиному рахунку тощо.

Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою: cabinet.sfs.gov.ua з використання електронного цифрового підпису (ЕЦП) будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

В приміщені ЦОП Млинівської ДПІ працівниками ЦОП надаються консультації та практична допомога в користуванні «Електронним кабінетом платника». 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних