Дитячі зразкові хореографічні ансамблі «Калейдоскоп» (кер.Яна Гуска) та «SOUL ART” (кер.Кароліна Паскаль) Радивилівського міського Будинку культури долучились до творчого волонтерства.

Юні таланти організували сьогодні в центрі міста благодійний виступ, під час якого відбувавався збір коштів на підтримку ЗСУ.

Кращі номери на патріотичну тематику у виконанні цих колективів більшість радивилівців вже неодноразово бачили на загальноміських святкових подіях. Але зараз ці мистецькі сюжети набули для нас особливого сенсу і змісту.

Переглядаючи дитячі виступи, кожен присутній на цій волонтерській акції до глибини серця, та й до сліз на очах, сприймав і усвідомлював, наскільки дороге нам все українське: і пісня й танець, мистецька краса й велич України, за які увесь народ піднявся на незламний опір окупантам. І навіть наймолодші серед нас готові невтомно допомагати наближати світлий день нашої Перемоги!

Усе, що радивилівці пожертвують у благодійну скриньку Радивилівської громадської організації волонтерів "Слава", буде спрямовано на придбання тепловізора українським захисникам для виконання ними бойових завдань.